:

:

TV Most

clock

Februar 14, 2018   12:05

0

216

Nastavak uređenja ulica u Dobrotinu i Radevu


Kako je saopšteno, pred zimske zadušnice na zahtev meštana Radeva i Dobrotina obavljeno je njihovo nasipanje, valjanje i tamponiranje, kako bi se građanima omogućilo lakše kretanje i pristup seoskom groblju.

Ulice su danas, kako bi se uverili u njihovo stanje nakon nasipanja, obišli predsednik opštine Gračanica i direktor javne službe VladicaTrajković.

Popović je zajedno sa saradnicima najpre obišao pristupni put do groblja u Dobrotinu. Zajedno sa meštanima, koji su ga tamo dočekali, razgovarao je o nastavku rekonstrukcija lokalnih ulica. Dogovoreno je da se u narednom periodu saniraju one ulice koje meštani Dobrotina odrede kao prioritetne.

Nakon Dobrotina, predsednik Opštine obišao je i deo nasipanog puta koji vodi do groblja u Radevu. U razgovoru sa meštanima Radeva istakao je da će lokalna samoupravai ove godine nastaviti sa uređenjem lokalnih ulica u okviru dugoročnog projekta koji podrazumeva njihovu rekonstrukciju i asfalitranje.

U Radevu u toku čišćenje atmosferskih kanala

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović obišao je u Radevu i radove na čišćenju, proširenju i uređenju atmosferskih kanala i propusta.

Radovi se izvode u cilju sprečavanja izlivanja atmosferskih voda i potoka usled obilnih padavina. Na taj način biće otklonjena opasnost od bujičnih voda i poplava.

Kako je saopšteno, izvršiće se regulacija slivnih tokova u dužini od nekoliko stotina metara.





 


Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva