:

:

TV Most

Foto: Veljko Ristic direktor direktne prodaje Tanju

clock

April 02, 2015   15:44

0

183

Naselje Belvil:Otvorena nova poslovnica Er Srbije

Komercijalni direktor Er Srbije Slobodan Stamenković je izjavio da je to jedna od najlepših poslovnica u svetu, i da je jedinstvena po tome što će moći da usluži putnike svih avio-kompanija članica tog programa, a to su: Er Berlin, Alitalia, Er Srbija, Er Sejšeli, Džet ervejs, Etihad ridžnal, Etihad Ervejs i Niki.

"Značaj poslovnice znatno prevazilazi ove okvire", istakao je Stamenković, podsetiviši da je u oktobru prošle godine predstavljen brend Etihad ervejz partners, čiji je cilj da se putnicima omoguće ujednačene usluge i kvalitet, kao i veći izbor usklađivanjem mreže destinacija i rasporeda letenja.

On je naglasio da taj program pruža dodatne pogodnosti putnicima. "Er Srbija je ponosna što je jedan od osnivača ovog partnerstva, koji za sada okuplja još sedam članica", naglasio je.

Kako je objasnio, putnici sada mogu da kupe karte bilo koje članice programa na jednom mestu i da iskoriste razne pogodnosti zahvaljujući zajedničkoj ponudi.

Stamenković je rekao da današnje otvaranje poslovnice predstavlja uvod u niz inovacija koje će Er Srbija uskoro predstaviti, a među njima biće i "pogodnosti svetske klase koje se retko mogu videti u Evropi".

Prema njegovim rečima, Er Srbija priprema i novi sajt, koji će poboljšati komunikaciju.

Direktor zadužen za direktnu prodaju u Er Srbiji Veljko Ristić rekao je da će nacionalna avio-kompanija povodom otvaranja nove poslovnice stotom kupcu pokloniti dve besplatne karte za bilo koju destinaciju iz mreže Er Srbije.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je, u pisanoj izjavi, istakao da je otvaranje poslovnice značajan događaj za putnike, jer će moći da iskoriste sve prednosti usluga u ponudi grupe avio-kompanija Etihad ervejz partners.

Direktor korporativnih poslova u Er Srbiji Maja Gedošev je navela da nova poslovnica prvi put u svetu okuplja sve brendove Etihad ervejz partnersa, koji će tako biti predstavljeni.

"Er Srbija sada direktno leti na 40 destinacija u našoj mreži, a preko naših kod šer partnera opslužujemo dodatnih 35 destinacija širom sveta", istakla je Gedošev.

U novoj poslovnici će biti izloženi i ponuđeni na prodaju modeli aviona koji čine flotu Er Srbije - erbas A320 i ATR-72, kao i drugi suveniri Er Srbije i Etihad ervejz partnersa.

Poslovnica će biti otvorena radnim danima, od 10 do 18 časova.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. i leti do destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.

Er Srbija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva