:

:

TV Most

clock

Mart 12, 2018   12:05

0

206

Napadač i dve žrtve pucnjave i dalje u teškom stanju


Kako kažu, stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško. Nisu, međutim, mogli da preciziraju u kakvom stanju je napadač.




MUP je ranije saopštio da je N. S. (1987) danas nešto pre 11 sati došao u firmu u kojoj je do skoro radio i iz pištolja ispalio više projektila prema dvojici radnika, dok je treći radnik skočio kroz prozor.


Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru, dok se napadač i druge dve žrtve pucnjave i dalje nalaze u teškom stanju.



Kako je rečeno iz MUP-a, napadač je nakon pucnjave pobegao i pronađen je sa teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.


Zamenik načelnika Uprave policije PU za Grad Beograd Dejan Bojović rekao je povodom ovog slučaja da je desetak minuta nakon pucnjave policiji prijavljen požar na Zvezdari, gde je iz zapaljenog stana izvučen N. S. sa teškim telesnim povredama.



U medijima je bilo navoda da je napadač u svom stanu bombom pokušao da izvrši samoubistvo, ali takva informacija nije potvrđena.


Kako su ranije naveli iz Hitne pomoći, poziv su dobili u 10:43 sati, a portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su tri minuta kasnije dobili poziv da je jedna osoba iskočila kroz prozor, sa oko pet ili šest metara visine, u obližnjoj ulici Ulici Nikodima Milaša 10.



Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva