:

:

TV Most

clock

April 20, 2017   12:05

0

200

Namera albanske strane - izazivanje humanitarne krize

"Takvim potezom albanska strana jasno ukazuje svoju nameru u izazivanju humanitarne krize na području ovih opština. Napominjemo da su u svom funkcionisanju ugrožene zdravstvene institucije, obdaništa, škole, studentski centar kao i domaćinstva", stoji u saopštenju Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Ovim političkim pritiscima naši građani postaju mete i taoci nerazumne odluke koja je nedopustiva za jedno savremeno društvo.

Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica uputio je apel da zvanični Beograd preduzme mere rešavanja pomenute krize u dijalogu sa albanskom stranom, međunarodnom zajednicom i svim ostalim kompetentnim i relevantnim institucijama.

"Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica i JKP „Ibar“ vodovod će preduzeti sve neophodne mere u pomoći institucijama kojima je voda neopohodna za normalno funkcionisanje obezbeđivanjem cisterni sa tehničkom vodom. Ovim povodom apelujemo na ostale gradove u okruženju da se uključe u akciju tako što će svoje resurse u vezi sa obezbeđivanjem tehničke vode usmeriti na našu opštinu", navodi se u saopštenju Službe za odnose sa javnošću Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva