:

:

TV Most

Foto: Foto RTS

clock

Februar 06, 2018   12:05

0

204

Najveće interesovanje publike za otvaranje Festa


Tri bilborda ispred Ebinga, Misuri, ostvarenje nominovano za sedam Oskara sa Franses Mekdormand u glavnoj ulozi, sasvim sigurno će biti jedan od filmova o kome će se najviše govoriti na ovogodišnjem Festu.



Zlatnom palmom ovenčan film Skver, švedskog reditelja Rubena Estlunda, takođe je jedan od favorita beogradske publike, kao i poetična ljubavna priča Luke Gvadanjina, Skrivena ljubav.



Oblik vode, venecijanski pobednik i lider u nominacijama za Oskara, sasvim opravdano se našao na listi najtraženijih, a vizuelna raskoš kojom ovaj film Giljerma del Tora odiše jeste samo jedan od razloga zašto ga vredi pogledati upravo na velikom platnu Centra „Sava“.



Festova publika već je navikla da očekuje kvalitet od kultnih reditelja, te su i ove godine siguran izbor dobro poznati reditelji i njihovi novi naslovi: Fatih Akin i film Niotkuda, Pol Tomas Anderson i Fantomska nit kao i Roman Polanski i film Prema istinitoj priči.



Popust od deset odsto na komplete karata traje do petka, 9. februara, a omogućena je i onlajn kupovina karata za projekcije u Centru „Sava“ i Domu omladine putem „Eventima“, a link je dostupan i na naslovnoj stranici sajta Festa.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva