:

:

TV Most

clock

Februar 28, 2018   12:05

0

189

Najpopularnija hip-hop grupa "Migos" na glavnoj bini EXIT-a


Ovogodišnji apsolutni hedlajneri vodećih festivala na zvanično najbolji evropski veliki festival dolaze sa vrha američke top liste albuma čije prvo mesto su osvojili sa čak dva albuma, navode iz EXIT-a.


Dodaje se da je taj američki rep sastav za samo godinu dana postao jedna od svega pet hip-hop grupa kojima je to uspelo u karijeri, a sa vrtoglavih 15 numera koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, "Migos" su oborili rekord star 54 godine koji su pre njih držali Bitlsi.


Rep trio je stekao popularnost prvo hitovima "Versace" i "Look At My Dab", da bi 2016. godine njihov hit "Bad and Boujee" inkasirao preko 600 miliona jutjub pregleda i držao svetski tron četiri nedelje uprkos tome što je izašao u isto vreme kad i hit Eda Širana "Shape of You".


"Gardijan" ih uporedio sa Bitlsima, a magazin "Rolling Stone" ih je proglasio grupom koja oblikuje popularnu kulturu. Jedan od najtraženijih holivudskih glumaca današnjice Donald Gluver u svom pobedničkom govoru na Zlatnim globusima za grupu "Migos" je izjavio da su oni Bitlsi nove generacije, navodi se u saopštenju "EXIT" festivala.


Ovogodišnji "EXIT" biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najboljih svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvezda kao što su Zigi Marli, Fjuver rej, Alis Merton, Riči Hotin, "Adam Beyer b2b Ida Engberg", "Maceo Plex", Nina Kravic, Solomun, Ameli Lens, Ben Klok, Džeks Džos, Ofenbah, Mahmut Orhan, Karl Krejg i brojni drugi. Ulaznice po promotivnoj ceni od 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži "Gigs Tix".

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva