:

:

TV Most

clock

Jul 06, 2015   15:27

0

174

Nagrade svršenim srednjoškolcima


Imena 54. učenika iz 69. osnovnih I 30. Iz 33 srednje škole sa cele teritorije Kosova I Metohije biće zabeležena u istoriji generacije 2014/15 kao najbolja. Prateći krilaticu “Znanje je moć” svojim trudom i zalaganjem zaslužili su svaku pohvalu i nagradu.

Načelnik školske uprave za Kosovo I Metohiju Ministarstva prosvete nauke I tehnoloskog razvoja, Predrag Stojčetović čestitao je najboljima.

“Čast mi je što kao domaćin mogu najboljima da čestitam prvi”

“Zadovoljstvo mi je što smo nešto učinili za vas, da ovim poklonom imate uspomenu na svoj uspeh. Jer znanje je najveće bogatstvo” rekla je Vesna Ristović ispred Akcionarskog društva ”Politika”.

Predstavnik Ministarstva prosvete republike Srbije, Dragan Marinčić djacima je poželeo uspeh u daljem školovanju i radu, a roditeljima I nastavnicima čestitao na uloženom trudu i podršci u uspehu ovih mladih ljudi.

“Ulazite u nešto što se zove najbolji među najboljima. Teško je popeti se na vrh, ali još teže ostati na njemu” podvukao je Dragan Marinčić.

Deca, puna planova i želja, ali i pored velikog uspeha skromna, sa jasniim ciljem da istraju na svom putu I uspeju u životu.

“Ovo mi znači mnogo, za podstrek da i dalje nastavim da učim I istrajem u svom cilju još od osnovne škole, da jednoga dana budem uspešna kao psiholog” naglasila je Katarina Stolić iz Ekonomsko-trgovinske škole u Lapljem selu.

Za nedelju dana Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja podelilo je svim najboljim učenicima nagrade po celoj Srbiji, pokazujući da se učenje i zalaganje isplati i da je ovo samo mali podstrek u njihovom školovanju.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva