:

:

TV Most

clock

Avgust 21, 2017   12:05

0

206

Nagrade 12. festivala "Press vitez"

Svetlana Miljanić, iz RTV Vojvodine, dobitnica je ogromnog broja prestižnih nagrada, napravila je na stotine nacionalno bitnih emisija, koje su prepoznate širom zemaljske kugle, te je zato i nagrađena priznanjem koje predstavlja krunu njene bogate karijere.

Nagrade za TV lica Press vitez – Dušanka Kalanj i Press vitez Miloje Mića Orović ove godine pripadaju Tatjani Vojtejhovski sa TV Prva za serijal „Život priča", to jest Milošu Jeremiću za spikerske domete na Agro TV.

Specijalnu nagradu Radio Press Vitez za 2017, dobio je Radio Laguna iz Beograda i njenim autorima Daretu i Maretu za emisiju Mentalno razgibavanje 2.0.

In memoriam Nagrada Press vitez – Aleksandra Prusina Lončarski, dodeljena je ekipi emisije "Državni posao" RTV Vojvodine za humoresku koja kritikuje i nasmejava Vojvodinu, pokazujući najplemenitiju moć medija. Medalje dobijaju Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Nagrada pod ovim imenom se dodeljuje uz superviziju majke pokojne novinarke, Jadranke Lončarski.

Specijalna posthumna nagrada i medalja dodeljujena je Nenadu J. Ristiću, nedavno preminulom glavnom i odgovornom uredniku programa "Ovo je Srbija", za višegodišnji doprinos razvoju TV Festivala Press vitez.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva