:

:

TV Most

Foto: Foto Opština Gračanica

clock

Jul 05, 2018   12:12

0

176

Nada za pomoć posle razgovora sa predsednikom opštine


„Zadovoljan sa razgovorom sa gradonačelnikom. Saslušao je moj problem. Nadam se da će mi izaći u susret ali i ako mi ne učini ne mogu da se ljutim. Možda ne može“, kaže Dejan Marković iz Donje Gušterice koji je danas razgovarao sa predsednikom opštine Srđanom Popovićem.

Šestočlana porodica Živić, koja uskoro očekuje i prinovu, živi u Dobrotinu u porodičnoj kući starajući se o nepokretnom ocu. Svoj problem su danas izneli predsedniku.

„Imamo nepokretnog oca koji je već godinu dana u postelji. Želeli smo da naš problem gradonačelnik sasluša a zamolili smo ga za pomoć u građevinskom materijalu kako bi za oca dogradili posebnu sobu i kao bolesniku mu pružimo potrebnu negu“ , kaže Slaviša Živić.

„Razgovorom sam zadovoljan sada čekam šta će se dalje desiti jer moj problem je nezaposlenost“, naveo je Vesko Ćurčić.

Niko od petnaestočlane porodice Butić, koja živi u Livađu u porodičnoj kući nije zaposlen. Kod predsednika opštine došli su da ga zamole da se bar neko od članova zaposli.

„Naš najveći problem je nezaposlenost i mnogo bi nam značilo kad bi bar neko imao neka primanja. Zamolili smo predsednika za pomoć pa videćemo“, kaže Sedat Butić.

Kabinet predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića biće otvoren za građane i sledeće nedelje. Na razgovor čeka još oko 200 njih, navedeno je u saopštenju Informativne službe opštine Gračanica.


Izvor: TV Most,saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva