:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Maj 26, 2017   15:02

0

165

Na zgradi Centra za socijalni rad u Leposaviću lanci i katanci

Novoizabrani direktor Gradimir Nastić i zaposleni u Centru za socijalni rad u Leposaviću danas nisu ušli u svoje prostorije jer su na ulazu u zgradu zatekli lance. Oko devet časova otključana su ulazna vrata ali su na srpatu gde se nalaze prostorije Centra za socijalni rad, matične službe, Komesarijata za izbeglice i PIO i dalje lanci sa katancima.

„Jedino mogu da uputim vapaj Srbiji za pomoć u vezi sa bahatim ponašanjem Jablanovića i njegovog sina koji su uzurpirali prostorije za političku partiju zgrade Centra za socijalni rad. Takvo ponašanje je najverovatnije rezultat nezadovoljstva što je Jablanović smenjen sa mesta direktora nakon 16 godina direktorovanja“, rekao je Gradimir Nastić, direktor Centra za socijalni rad u Leposaviću i dodao da je prvo bila uzurpirana jedna kancelarija ali to „očigledno nije bilo dovoljno“.

Kako je Nastić rekao, pozadina ovog postupka nije mu poznata i uputio poziv državi Srbiji da reši ovaj problem.

„Danas se to desilo najugroženijem stanovništvu – penzionerima, korisnicima socijalne pomoći, članovima Crvenog krsta , a sutra mogu to da budu dečje obdanište i škole“, istkao je Nastić.

Iako se ekipa TV Most najavila gradonačelniku Draganu Jablanoviću, ispred Centra za socijalni rad ekipu je sačekalo obezbedjenje koje je reklo da čekaju i kada gradonačlnik bude mogao biće i primljeni.

Ulaz do kancelarija Centra za socijalni rad ekipi naše televizije nije bio dozvoljen.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva