:

:

TV Most

clock

Jul 21, 2017   12:05

0

138

Na Horgošu i Preševu čeka se 40 minuta

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, kraj radne nedelje kao i predstojeći vikend nagoveštavaju još jedu smenu turista sa velikim brojem stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju na putu ka istoku ili zapadu Evrope.

Pored većeg broja vozila i mogućih zastoja, vožačima će dodatni problem u vožnji stvarati ove visoke dnevne temperature koje će ih i danas pratiti, zbog čega iz AMSS savetuju vozačima da na put kreću isključivo odmorni i ne putuju u onom najtoplijem delu dana između 11 i 16 sati.

Od danas do 25. jula u periodu od 7 do 17 časova, izvodiće se radovi na košenju i iznošenju trave u srednjem pojasu i na bankini, na delu državnog puta IA reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj", u oba smera.

Radovi će se izvoditi u pokretu u preticajnoj (levoj) saobraćajnoj traci koja će na tom delu u zoni radova biti zatvorena za saobraćaj.

Produženi su radovi na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje "Ražanj" do petlje "Aleksinački rudnici", u oba smera, koji se izvode na košenju i iznošenju trave u srednjem pojasu i na bankini.

Radovi će se izvoditi u pokretu, od 7.00 do 17.00 u levoj (preticajnoj) saobraćajnoj traci, koja će u zoni radova biti zatvorena za saobraćaj.

U toku su radovi na državnom putu IB reda broj 33, u mestu Duboka, na sanaciji mosta preko Volujskog potoka i uređenju korita Volujskog potoka i Dubočke reke, deonica Kučevo-Majdanpek.

Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva