:

:

TV Most

clock

Oktobar 13, 2017   12:05

0

166

MUP primio u radni odnos 150 diplomaca policijske akademije


Stefanović je istakao da je MUP od početka godine zaposlilo oko 260 diplomaca Akademije i najavio da će takva praksa biti nastavljena i u budućnosti.




Diplomcima, koji će već od ponedeljka napraviti svoje prve korake u redovima policije, ministar je poručio da od njih očekuje da nastave da stalno rade na sebi i da unapređuju svoja znanja i veštine.



"Očekujem od vas da budete ispravni policajci, da poštujete zakon i da se trudite da vam dan ne prođe samo da bi prošao i da bi ste primili platu, već da u interakciji sa građanima pokažete da vam je iskreno stalo do ljudi", poručio je ministar obraćajući se novim policajcima.



"Ne sme da vam bude teško da se zaustavite pored prodavnice, na autobuskoj stanici i drugim mestima i upitate ljude kako su i da li imaju neki problem. Time pokazujete da ste zainteresovani za njihovu bezbednost", dodao je Stefanović.



Naglasio je da to mnogo govori o policajcu koji obavlja svoju dužnost, bez obzira u kojoj organizacionoj jedinici je zaposlen.



"To govori o nama, o tome kakvi smo mi kao Ministarstvo unutrašnjih poslova i zato uvek imajte na umu da ste vi lice države. Policajac, vojnik, lekar, nastavnik ili učitelj za sve građane predstavljaju lice države", zaključio je Stefanović, saopšteno je iz MUP-a.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva