:

:

TV Most

clock

Mart 21, 2018   12:05

0

184

Mundijal: Srbija protiv Brazila - rasprodato!


Kako je naglasio, preostao je samo mali kontigent samo za najskuplja mesta u loži, dok zbog ogromnog interesovanja nema ulaznica za tribine za duel 27. juna na stadionu Otkritije arene, kapaciteta preko 45.000 mesta.



"Rasprodate su karte za utakmicu Srbije i Brazila, dok je još malo ostalo za mečeve sa Kostarikom u Samari i Švajcarskom u Kalinjingradu. Meč Srbije i Brazila jedan je od najtraženijih na turniru i vlada veliko interesovanje širom sveta, ne samo u Srbiji i u Rusiji", rekao je Šurbatović u Ruskom domu.


Šurbatović je uveren je da će "orlovi" u Rusiji imati podršku kao da igraju na domaćem terenu.



"Sam plasman na SP je veliki uspeh i ima posebnu težinu jer nastupamo u bratskoj Rusiji. S obzirom na istorijski dobre odnose dve zemlje, ubeđen sam da ćemo se u Rusiji osećati kao na domaćem terenu i sa ćemo imati ubedljivo najveću podršku na SP", zaključio je Šurbatović i poželeo srpskoj i ruskoj selekciji puno uspeha na najvećoj fudbalskoj smotri.



Reprezentacija Srbije turnir otvara 17. juna mečom protiv Kostarike, pet dana kasnije sastaje se sa Švajcarskom, pre nego što odigra poslednji duel u E grupi protiv Brazila.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva