:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jul 11, 2015   12:05

0

128

Motorhead izazvao "zemljotres" na Tvrđavi

Nakon žestokog prodrmavanja, na glavnoj festivalskoj bini nastupio je britanski kantautor Tom Odel koga su na početku karijere zvali mladim Dejvidom Bouvijem. On je samo što se tiče ritma spustio žestinu, a atmosfera u publici je ostala ista.

Sudeći po broju posetilaca koji je iz minuta u minut rastao na Exitu čini se da ni Motorhead ni Odel neće biti glavne zvezde, već da se sa nestrpljenjem očekuje zvanično najbolji DJ u svetu u poslednje dve godine - Hardvel - čiji se nastup očekuje u sitnim satima, a izvesno je da će Dance arena biti tesna da primi sve one koji hoće da uživaju u zvuku koji za njih priprema Hardvel.

Kao što se i naslućivalo, druge večeri je broj posetilaca bio veći u odnosu na otvaranje Exita što je Tanjugu potvrdio i direktor komunikacija Exita Sagor Mešković koji je rekao da je večeras kroz kapije Exita prošlo 47.000 posetilaca.

"Sve je izvesnije da ćemo sutra po broju posetilaca premašiti 2007.(oko 50.000) i tako postaviti novi rekord u ovoj deceniji", rekao je Mešković.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva