:

:

TV Most

clock

Avgust 16, 2018   11:03

0

304

Molbe predsedniku opštine u vezi zaposlenja i stambenog zbrinjavanja


ÄŒetvoročlana porodica Jovanović iz Ugljara živi u 45 kvadrata. Kod predsednika opštine došli su da zamole za pomoć u stambenom zbrinjavanju.



„Zadovoljan sam razgovorom i mnogo mi je lakše jer sam se rasteretio i izneo predsedniku sve ono što me je mučilo. On ne obećava ništa što ne može da ispuni. Što se našeg slučaja tiče rekao je da će pomoći prema mogućnostima“, kazao je Bojan Jovanović.



Stevan Nedeljković iz Novog Badovca došao je takođe kod predsednika opštine Gračanica da zamoli za pomoć u stambenom zbrinjavanju. On sa suprgugom i dva sina živi kao podstanar.„Došla sam da predsednika zamolim za posao. Imam završene osnovne i master studije biologije a doktorske studije upisala sam prošle godine na Niškom Univerzitetu“, objasnila je u izjavi za opštinsku info službu razlog svog dolaska Mirjana Petković iz Ugljara.



Maja Vasić iz Dobrotina ima završenu medicinsku školu a radila bi kao pomoćne osoblje i to je danas u predsedniku opštine objasnila tokom razgovora.Sa istim problemom u vezi zaposlenja danas je kod predsednika došao i Neat Ramić.



Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović do sada je saslušao više od šest stotina građana. Vrata kabineta Popovića biće otvorena za građane i sledeće nedelje.


Izvor: TV Most, Opština Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva