:

:

TV Most

Foto: Tv Most

clock

Januar 23, 2018   17:44

0

298

M.Kovačević: Hvala predsedniku Vučiću što brine o nama


Negova fotografija sa šajkačom, prilikom nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića KiM obišla je ceo region.



Deleći sudbinu mnogih srpskih porodica koje su 1999. godine ostale bez svojih najmilijih i Milan je kao dete od sedam godina ostao bez oca koga su Albanci ubili dok je obrađivao svoje imanje.Sećanja na te dane i danas , kao i tada jednako bole.



Zahvaljujući Kancelariji za Kosovo i Metohiju pre dve godine Milan je dobio traktor i adaptirana mu je kuća. Ovaj skromni momak kaže da pokušva da živi od poljoprivrede i stočarstva a dolazak predsednika Vučića i reči ohrabrenja koje je dobio ulivaju mu novu nadu u bolje sutra.



"Živimo od poloprivrede i stočarstva , hvala predsedniku što nas je obišao, saslušao naše probleme. Nisam se nadao da ću da razgovaram sa Aleksandrom Vučićem ,obećao  je da mi pomogne da uvećam stočni fond , dobio sam poruke od ljudi koji su spremni da mi pomognu i pošalju mi kravu, tele i pet ovaca", kaže za našu televiziju Milan dok zkiva eksere i dovršava štalu gde će da smesti jaganjce.



U selo Banje nadomak Srbice uselila se nova nada i za sve preostale Srbe da će svaki novi dan biti i nova snaga za još brže ujedinjenje, slogu i preko potrebno jedinstvo što je i jedini garant opstanka na Kosovu i Metohiji.


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva