:

:

TV Most

Foto: Informer

clock

Januar 17, 2018   20:20

0

166

Miroslav Ivanović: Još sam u bunilu, mozak ne prihvata šta se desilo




U kratkom razgovoru za "Blic", tokom puta ka Beogradu iz Kosovske Mitrovice, on ovako komentariše kako se oseća dan nakon ubistva brata.






Potom se još jednom osvrnuo na istragu i sam zločinački čin ubistva njegovog brata.


- Još nemam nikakvih informacija u vezi s ovim što se dogodilo, istraga je započeta, pojedini dokazi su sakupljeni s lica mesta, ali to je njihova stvar i mi ne možemo u to da zalazimo. Očigledno je sve profesionalno odrađeno, Oliver ima šest hitaca sa leđa. Nemamo zvanično potvrđenih podataka da li je pucano iz blizine, ali je očigledno da jeste, a hici su koncentrisani - to je uradila ruka profesionalca. Osim toga, počinioci su znali vreme i mesto njegovog kretanja, što je bilo redovno vreme njegovog odlaska na posao - rekao nam je Miroslav Ivanović.







Govorio je i o sutrašnjoj sahrani na beogradskom Novom groblju, i zašto će njegov brat večno počivati u srpskoj prestonici.



- Cela porodica je ovde, svi smo ovde. Tamo su ostali još samo Milena i Bogdan, ali radimo na tome da nam se i oni pridruže - priča on.



Sasvim sigurno je, kaže, to jedan od razloga zbog koga će Oliver Ivanović biti sahranjen u glavnom gradu.



- Mali Bogdan još ništa ne zna i mislimo da je pametnije da mu se saopšti da mu je otac nastradao, ali možda nekom drugom prilikom, kada se sve ovo završi - rekao nam je Miroslav večeras, prilikom dopremanja tela Olivera Ivanovića u kapelu na Novom groblju u Beogradu.



Miroslav kaže i da će sutra posmrtni ostaci njegovog brata biti izloženi u crkvi na Novom groblju.



- ÄŒuli smo da će doći dosta ljudi, žele da se oproste od Olivera i odaju poštu - priča on.



Kaže i da će porodica već u prepodnevnim satima biti na groblju, i da će u podne episkop raško-prizrenski Teodosije služiti opelo. Prethodno će biti održan i parastos u crkvi Svetog Marka.



Sahrana Olivera Ivanovića biće u 12.30 sati.




 


Izvor: Blic

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva