:

:

TV Most

clock

Septembar 19, 2017   12:05

0

256

Ministar Đorđević i ambasador Lundin u "Ikei"

Đorđević je istakao da Švedska i Srbija imaju dobru saradnju, uz konstataciju da ta saradnja može biti mnogo bolja i intenzivnija, kako u oblasti privrede, tako i ukupne ekonomije.

Podsetio je da je "Ikea" jedna od najvećih investicija u Srbiji, gde je do danas investirano 60 miliona evra i trenutno zaposleno 330 radnika.

U planu je da u narednih pet godina izgrade još dva objekta, od kojih bi jedan nalik postojećem objektu trebalo da se nađe na drugoj strani grada.

Vrednost tada ukupnih investicija biće 200 miliona evra, a dobra vest za sve naše građane je da će to značiti i nova radna mesta, rekao je Đorđević.

Đorđević veruje da "Ikea" otvara vrata i drugim velikim investicijama u našu zemlju, što za Srbiju predstavlja direktan doprinos boljem standardu i kreiranju novih radnih mesta.

Lundin je najavio da će "Ikea" postepeno širiti poslovanje u Srbiji i proširiti svoju mrežu saradnje sa drugim preduzećima.

"Ikea" predstavlja nešto izuzetno pozitivno u trgovinskim odnosima Švedske, naglasio je ambasador i dodao da je otvaranje centra u Srbiji još jedan korak napred u privrednim odnosima dve zemlje.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva