:

:

TV Most

clock

Jun 27, 2017   10:21

0

195

Miljana Rakić iz Prilužja izabrana za Kosovku devojku

Predsednica žirija Snežana Jovanović, istakla je da žiri nije imao nimalo lak zadatak.

„Sve devojke su bile prelepe zbog čega nam je bilo teško da donesemo odluku, ali smo na kraju svi bili jednoglasni“, naglasila je Jovanović.

Ove godine takmičilo se 16 devojaka sa Kosova i Metohije, od kojih je bilo i nekoliko iz Makedonije.

„Pobedila sam na takmičenju u Prilužju i jako sam želela da pobedim i ovde, ali nisam to očekivala jer su sve devojke bile jako lepe“, istakla je dvadesetogodišnja Miljana Rakić, ovogodišnja „Kosovka devojka“, koja je student ekonomije u Leposaviću.

Žiri je radio u sastavu: Snežana Jovanović – direktorica ansambla Venac, Saša Sekulić – direktor administracije opštine Gračanica, Neđo Šaranović – načelnik pravne službe SG Priština, Boban Slavić – član Izvršnog odbora sindikata JP Površinski kopovi Kosovo-Obilić i Ivan Tomić – direktor Kancelarije za pitanja zajednica.

Organizator tradicionalne manifestacije „Izbor za najlepšu kosovku devojku“ je Dom kulture Gračanica, a ovogodišnji pokrovitelj Kancelarija za KiM.

Gosti iz Makedonije i predstavnici Doma kulture tradicionalno su razmenili poklone, a tokom večeri uručene su i Vidovdanske darovnice, zaslužnima za doprinos ovoj manifestaciji.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva