:

:

TV Most

Foto: FSS

clock

Jun 19, 2018   21:19

0

107

Milivojević: Nećemo nasedati na provokacije Švajcaraca


Pomoćni trener Ranković najavio da će svi igrači biti spremni za meč u petak. Novinarima se prvi obratio Luka Milivojević, koji je rekao da će biti spreman za meč sa Švajcarcima i osvrnuo se na moguće provokacije iz suparničkog tima.


"Mi ćemo dati sve od sebe, željno iščekujemo ovu utakmicu. Ne znam koje su to nefudbalske stvari i provokacije spremili, ali mi smo iskusni i nećemo na to nasedati. Tu je i VAR tehnologija, koja nam može biti od pomoći", rekao je Milivojević.


 


O Šaćiriju je rekao da ga ne zna lično, da ga je sreo dva puta kada su igrali Kristal palas i Stouk u Premijer ligi i da nije pričao sa njim o ovom meču.


 


Pomoćni trener reprezentacije Ljubiša Ranković pojasnio je kadrovsku situaciju pred meč.


 


"Spajić je imao manju distorziju zgloba i on će biti spreman, Luka takođe. Svi su u pogonu i biće spremni za utakmicu u petak", istakao je Ranković.


 


On je dodao da su se u stručnom štabu pripremali za sve moguće opcije i taktičke zamisli protivnika", osvrnuvši se na česta fauliranja Nejmara na meču između Švajcarske i Brazila.


 


Briga za Brazil, Nejmar šepajući izašao sa treninga


 


Posle svega 15 minuta treninga, najveća zvezda brazilske reprezentacije Nejmar izašao je sa treninga, javljaju brazilski mediji. Nad Nejmarom je u meču protiv Švajcarske napravljeno čak deset prekršaja, zbog čega je rukovodstvo reprezentacije te države povelo oštru polemiku sa Fifom.


 


Nejmar je izašao sa treninga reprezentacije Brazila, dodajuću ulje na vatru spekulacija da li je najveća zvezda "karioka" spremna za dalje nastupe na Svetskom prvenstvu u Rusiji.


 


Nejmar je na Svetsko prvenstvo došao suštinski bez odigrane ozbiljne utakmice, jer se od početka godine oporavljao od ozbiljne povrede stopala.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva