:

:

TV Most

clock

Novembar 18, 2017   12:05

0

225

Milićević: Ozbiljna i odgovorna odluka SNS-a o izborima


Đorđe Milićević ističe da je i pored toga što bi eventualni parlamentarni izbori svakako odgovarali strankama vladajuće koalicije, odluka naprednjaka potvrdila je da je ta koalicija posvećena Srbiji, rešavanju problema, interesima i budućnosti zemlje, a ne interesima stranke, rejtinzima i popularnosti.




"Pozdravljamo odlučnost i opredeljenost za nastavak reformskih procesa, jer smatramo da politika i reformski kurs vlade koji je započet 2014. godine nemaju alternativu, bez obzira na svakodnevne pokušaje da se umanje i obezvrede rezultati rada i vlade i Skupštine Srbije", rekao je Milićević za Tanjug.



Stav socijalista je, dodaje, da ni Vlada ni Skupština ne treba da gube vreme, već da ostanu posvećeni svom poslu.



Kad je reč o redovnim beogradskim izborima, Milićević je ponovio da će SPS o načinu učešća na tim izborima razgovarati unutar stranke, i sa koalicionim partnerima, a nakon toga doneti odluku.



Interes građana je politika kontinuiteta i stabilnost i "više je nego jasno da sadašnja vlast u Beogradu nema alternativu", smatra Milićević.



"A sve opozicione stranke koje pozivaju OEBS da prati izbore prvenstveno bi trebalo da znaju da oni imaju svoje predstavnike u svim izbornim telima, ponekad u većini kao što je bio slučaj za predsedničke izbore, i ako ne mogu da veruju svojim predstavnicima, onda to sasvim dovoljno govori o tim političkim strankama, a ne o nama", rekao je Milićević.




 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva