:

:

TV Most

Foto: Tanjug, arhiva

clock

Decembar 07, 2016   13:19

0

124

Milena Ivanović: Nadam se da će biti ukinuta presuda od devet godina

„Apelaciono veće nema ograničen rok za donošenje odluke i ne znamo koliko ćemo dugo da čekamo, ali ipak se nadam da će biti uviđajni, jer se Oliver nalazi u pritvoru skoro pune tri godine i nadam se da ćemo odluku dobiti pre praznika“, istakla je Milena Ivanović.

Ona je napomenula da očekuje jedinu ispravnu odluku, a to je da Oliver bude oslobođen.

„Očekujem da će Apelaciono veće da ispravi grešku koju je napravilo prvostepeno veće i da će se Oliveru ukinuti presuda od devet godina, jer je to jedina ispravna odluka. Oliver je nevin i mislim da su toga svesni i oni koji su ga osudili na devet godina. Na žalost, ovo je politički proces i suočeni smo sa velikom nepravdom, koja traje već tri godine, ali se nadamo da će uskoro i tome doći kraj“, naglasila je Milena.

Period od tri godine, koliko je Oliver Ivanović u pritvoru, je veoma težak, prvenstveno za njega samoga, ali isto tako i za njegovu porodicu.

„Trpeti nepravdu svakog dana pune tri godine je, zaista strašno i ja to ne bih poželela ni najgorem neprijatelju, ali kada se nađete u takvoj situaciji imate mogućnost da izaberete da se borite ili da se predate. Mi smo, naravno, izabrali da se borimo jer znamo da je Oliver nevin i očekujemo da će uskoro doći kraj ovoj agoniji“, priča Milena i dodaje da je Oliver jak čovek, da je svestan činjenice da je nevin i da je to ono što ga drži sve ove godine.

Milena Ivanović je konstantna podrška svom suprugu, ali je i on njena, i kako kaže „funkcionišemo nekako i stalno se dopunjujemo“.

„Tu je i porodica i prijatelji koji su svakodnevno uz nas. Oliver ima podršku mnogih ljudi i ne samo na Kosovu već i u Srbiji i to je nešto što nam jako puno znači i što nam u ovim trenucima daje snage da istrajemo i da se borimo. Tu je i država, koja je uz nas ove tri godine i koja nam pomaže na svoj način. Nadamo se da ćemo svim snagama uspeti da se izborimo sa ovom nepravdom i da će Oliver konačno biti na slobodi“, naglasila je Ivanović.

Izvor: Radio Gračanica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva