Vesti
Mihajlovićeva i Ndegva o reformi putnog sektora u Srbiji

14:12, 16.04.2018

|

Izvor: Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom o reformi putnog sektora u Srbiji.


Potpredsednica Mihajlović istakla je da je ministarstvo koje vodi spremno da sprovede sveobuhvatnu reformu ovog sektora.

"Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture vodi računa o tome da naša zemlja gradi, održava i upravlja putevima u skladu s evropskim standardima. Mi smo spremni na ovu reformu i želimo da ona bude uspešna jednako kao reforma srpskih železnica koju sprovodimo zajedno sa Svetskom bankom", istakla je Mihajlovićeva.Stiven Ndegva istakao je odličnu saradnju sa Ministarstvom i punu podršku Svetske banke u ovoj reformi.Potpredsednica Mihajlović i Ndegva saglasni su da od konsultanata na ovom projektu očekuju da u što kraćem roku predstave sistemske i konkretne predloge o reformi putnog sektora koji bi bili u skladu s domaćim zakonodavstvom, saopštio je kabinet potpredsednice vlade i ministarke građevinarstva.
 


<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design