:

:

TV Most

clock

Maj 19, 2018   12:05

0

200

Mihajlović: Za Fajnal for - 80 letova

"Beograd i Srbija danas su sportski centar regiona i čak 8.000 navijača avionom je došlo u srpsku prestonicu da bodri svoje klubove, a više od polovine stiglo je iz Istanbula. Ovog vikenda u Beograd će stići više od 40 čarter letova, kompanije koje redovno lete za Beograd specijalno zbog fajnal fora povećale su broj linija, a očekuju se i novi dolasci gostiju, posebno u nedelju", navodi Mihajlovićeva.
Da turski Fenerbahče ima ubedljivo najveću podršku navijača pobrinule su se njihove avio-kompanije, saopšteno je iz Kabineta potpredsednice vlade.
 
Tako je "Turkiš erlajns" na redovnim linijama za Beograd ubacio mnogo veće avione (84, "erbas A330", kapaciteta 300 putnika), a broj linija povećale su i druge turske kompanije - "Pegazus erlajns" (84, za pet letova) i "Atlas global" (84, tri leta), kao i grčki "Ajdžijan erlajns" (84, dva leta). Ruski "Aeroflot" takođe je uveo još dva nova leta za Beograd, a Aerodrom "Nikola Tesla" očekuje više od 20 letova privatnih i manjih putničkih aviona.
 
"Aerodrom 'Nikola Tesla' je spreman za prihvat svih gostiju Beograda, kako navijača, tako i igrača i rukovodstva najvećih evropskih klubova koji su već na prvom koraku u Srbiji osetili tradicionalno gostoprimstvo srpske i košarkaške prestonice", istakla je ministarka Mihajlović.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva