:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Jun 16, 2015   12:05

0

168

Mihajlović: Ovo je godina u kojoj Srbija gradi

Ona je na svečanom otvaranju četvrte faze izgradnje Erport sitija izjavila da investicije ove kompanije pokazuju da svi napori koje Vlada čini za bolji poslovni ambijent daju rezultate.

" Ovo večeras neće biti jedini događaj i nadam se da sve što Vlada čini može samo da bude podrška za buduće projekte koje planirate da radite u Srbiji", rekla je ona.

Ministarka je pozvala vlasnike ove kompanije da investiraju u Srbiju, jer ova Vlada, kako je dodala, želi da pomogne svima koji hoće da investiraju jer to znači otvaranje novih radnih mesta.

Mihajlović se zahvalila predstavnicima Erport sitija što su, kako je rekla, " prošlost povezali sa sadašnjošću, ovde gde je nekada bio stari Aerodrom".

Generalni direktor Erport sitija Adir El Al je rekao da je pre 13 godina na mestu ovog biznis parka bilo samo prazno polje.

Danas se tu prostire, kako je objasnio, 80.000 metara kvadratnih poslovnog prostora na kome je smešteno 100 kompanija.

"Sada je trenutak da Erport siti nastavi da raste. Izgradnja četvrte faze će udvostručiti poslovni prostor", precizirao je on.

Generalni direktor AFI Europe Avi Barzilaj, koja je jedan od vlasnika Erport sitija, rekao je da veruje u budućnost Srbije jer najbolje vreme tek dolazi.

On je rekao da je izgradnja Erport sitija " na pola cilja" jer će izgradnjom četvrte faze poslovni prostor biti dupliran.

On je rekao da su u planu ove kompanije i neke druge investicije širom Srbije.

U Erport sitiju večeras je ozvaničen početak četvrte faza izgradnje koji će obuhvatati četiri zgrade, od kojih će prva biti izgrađena do proleća 2016. godine.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva