:

:

TV Most

clock

Novembar 11, 2017   12:05

0

213

Mihajlović: Opozicija Srbiju hoće da vrati u prošlost


“Građani Srbije su pravo na slobodne izbore odbranili 5. oktobra 2000. godine i od tada je vlast u Srbiji nekoliko puta promenjena upravo glasovima građana na izborima. Oni koji se danas okupljaju oko nečeg za šta su se građani borili i izborili, verovatno to rade zato što strahuju da će i na narednim izborima proći onako kako su prošli na predsedničkim”, rekla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.



Ona dodaje da pričom o slobodnim izborima, opozicija pokušava da se opravda pred građanima što zajedno nisu mogli da osvoje onoliko glasova koliko je je osvojio sadašnji predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.



“Jeremić, Tadić, koje su građani svojim glasovima jednom već oterali sa vlasti, zajedno sa Jankovićem, Obradovićem i drugima koji kao opozicija ne žele da učestvuju u dijalogu o najvažnijim državnim pitanjima, sada se okupljaju u pokušaju da Srbiju vrate u prošlost, ubeđujući građane da su drugi krivi što su oni unapred izgubili izbore koji nisu ni raspisani”, rekla je Mihajlović.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva