:

:

TV Most

clock

Novembar 12, 2017   12:05

0

204

Mihajlović: Da na izborima vidimo koliko vredi Dačić,a koliko Vučić


"Toliko toga je urađeno u Beogradu da SNS može mirno na te izbore. S druge strane, nije ni lako biti opozicija Srpskoj naprednoj stranci kad su u pitanju beogradski izbori jer kad pogledate Beograd sada i pre pet godina ogromna je razlika, počev od budžeta, pa do svega što se u gradu gradi", kaže Mihajlovićeva.



Ona ističe da bi volela da žena bude na čelu Beograda, ali i da nju lično ne zanima funkcija gradonačelnika Beograda.



"Sebe vidim isključivo u vladi. Tim koji je do sada vodio Beograd je dobar, verujem da će i budući biti isto tako uspešan", kaže Mihajlovićeva.



Govoreći o mogućim vanrednim parlamentranim izborima, Mihajlovićeva kaže da je "činjenica da imamo često izbore" i dodaje da postoje dva razloga za moguće vanredne parlamentarne izbore:


"Kakva se atmosfera stvara i kakve su tenzije u parlamentu, to možda i dovede do vanrednih izbora. Kada pogledate parlament, vidite šta se tamo dešava, te izbore provociraju opozicione političke partije. To je jedan od razloga."



A drugi razlog jeste da opet na izborima izmerimo koliko vredi SNS i Vučić, koliko Ivica Dačić, koliko male političke partije, kaže ona.



"Nemam ništa protiv malih stranaka, ali mi se nekad čini da je jačina njihovih decibela mnogo veća od njihove političke snage", kaže Mihajlovićeva.



Na pitanje novinara kako gleda i izlazi na kraj sa napadima koji dolaze od stranačkih kolega Mihajlovićeva kaže da te probleme lako rešava: ne bavi se glupostima!


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva