:

:

TV Most

clock

Maj 21, 2015   12:05

0

142

Merkelova dolazi u Srbiju

Premijer nije mogao da precizira kada će nemačka kancelarka doći u Beograd, a upitan da li će ići i u Rusiju, rekao je da će ići, ali ne još, prenosi Tanjug.

Kako je rekao, agenda puta za sada pretpostavlja šest dana boravka u SAD, ali da će verovatno poseta trajati kraće jer, kako je rekao, ima mnogo posla u Srbiji da se uradi.

U Vašington putuje, dodao je, kako bi se napravili najbolji mogući bilateralni odnosi sa SAD jer je to "naš interes, kao što je naš interes da imamo najbolje moguće odnose sa Ruskom federacijom", ali, dodao je, najvažniji su mu poslovi koje treba obaviti u Srbiji.

Ilustrujući to, ali i opisujući težinu situacije u zemlji, Vučić je naveo primer dešavanja u vezi s mlekom, gde su, tvrdi, Božidar Đelić i Bojan Pajtić napravili kriminalni dogovor, najgori mogući ugovor o SSP, koji "mi moramo da poštujemo, a isti ti sada samo iznose kritike".

"Prethodnici nam nisu ništa ostavili, čak ni podrum, ali su i njega đubretom zatrpali. Zbog svega toga mnogo mi je važnije ono što se dešava i što se radi u zemlji, nego dešavanja u inostranstvu", zaključio je premijer.

Izvor: Tanjug

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva