:

:

TV Most

clock

Maj 23, 2018   12:05

0

117

Mediji: Dačić smenjuje i ambasadora i direktora KC u Parizu


List piše da SNS i SPS, kao koalicioni partneri, treba da se dogovore kada će Ristić i Pavlović biti opozvani i ko će ih zameniti.


"Kurir" podseća na "skandale i nedolično ponašanje" koji su se vezivali za Ristića, te navodi da je sve to kulminiralo njegovim nedavnim sukobom sa Pavlovićem, a u vezi s produžavanjem ugovora o radu dvojici zaposlenih u Kulturnom centru u Parizu.


 


Šef srpske diplomatije Ivica Dačić poslao je i inspekciju da ispita skandal nastao svađom i umalo tučom Ristića i Pavlovića, podseća Kurir, te navodi da su tim povodom u Parizu bili i generalni sekretar MSP Veljko Odalović i državni sekretar Ivica Tončev.


 


"Imajući u vidu stanje na terenu, odlučeno je da Ristić bude opozvan, a sa njim se u Srbiju, po svemu sudeći, vraća i Lale Pavlović. Još se čeka dogovor koalicionih partnera oko toga ko će biti novi ambasador", rekao je sagovornik lista.


 


Izvor Kurira, inače, navodi da je Ristić poznat po bahatom ponašanju, te da rezidenciju u srcu Pariza nije koristio samo za prijeme i kulturne manifestacije, već i za "lude žurke", kao i da je i organizovao svadbe svojih prijatelja u toj rezidenciji.


 


Izvor lista navodi i da je Ristić oštetio zdanje u kojem je smešten Kulturni centar kad je rešio da na svoju ruku zameni stolariju i stavi PVC, a reč je o zdanju starom 106 godina koje je pod zaštitom je Zavoda za zaštitu spomenika kulture Francuske.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva