:

:

TV Most

clock

Novembar 23, 2017   12:05

0

256

Marko Đurić čestitao jubilej Radiju Kosovska MItrovica


U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, uredništvu i svim zaposlenima čestitam 35. godinu uspešnog rada vašeg radija.



Poštujući visoke standarde profesionalnog radijskog novinarstva, više od tri decenija doprinosite objektivnom i kvalitetnom informisanju građana. Vaša izveštavanja o političkim i kulturnim događanjima, ali pre svega o životu našeg naroda u pokrajini, od nemerljivog su značaja.



Kvalitetu vašeg programa i ugledu koji ste stekli veliki doprinos je dao kadar koji je znanje i sposobnost u medijskom poslu sticao u velikim i poznatim medijskim kućama i na internet portalima. Predan rad i visoki profesionalizam biće, siguran sam, razlog da i nadalje budete slušana i omiljena radio stanica na Kosovu i Metohiji.



Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i objektivnost, a nacionalni interesi srpskog naroda, pravda i istina, neka vam kao i do sada budu zvezda vodilja u vašem poslu.



SREĆAN ROĐENDAN!



Povodom jubileja Radija Kosovska Mitrovica čestitku je uputio i Kosovskomitrovački okrug.



„Uz srdačne čestitke za vaš jubilej, 35 godina postojanja, želimo vam još mnogo uspešnih godina, dobrih i kvalitetnih tema i emisija.



Profesionalnost, objektivnost, aktuelnost i kompetentnost su potvrda vašeg kvaliteta koji traje“ navodi se u čestitki.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva