:

:

TV Most

clock

Jun 16, 2018   13:03

0

208

Malo interesovanje za povratak zbog učestalih napada


„Onda nam se na žalost desi jedno hapšenje, pa nam se desi drugo hapšenje, pa onda ljudi odustanu. Desi nam se i da neko protestuje u Ljuboždi, gde smo konačno uspeli da napravimo povratnicima kuće i sve to utiče na proces povratka“, rekao je Jevtić.


 


Ministar u ostavci ističe da se u poslu kojim se bavi ništa ne može unapred isplanirati ali da Srbi moraju da se odupru svim pritiscima i ostanu na svojim ognjištima.


 


„Uputio bih poruku našim sunarodnicima, dakle Srbima, da koliko god da je teško, moramo da se odupremo onome što je nekome cilj, a to je da napuštamo ove prostore. Znam da nekome i negde to zvuči kao nemoguće, ali to će da bude najveći udarac koji možemo da zadamo upravo onima koji su namerno napravili incident u Starom Gradskom, onima koji su napali decu u Suvom Dolu itd. Dakle, moramo da se odupremo i moramo da pokažemo da smo i mi uporni i da nećemo odustati od opstanka i povratka“, kategoriča je Jevtić


 


Ministar za povratak i zajednice je uputio poruku i Albancima istakavši da sve ono što čine može da im se vrati kao bumerang.


 


„Albanci su se žalili da su u nekim prošlim vremenima, u vreme Miloševića, kako sami kažu, trpeli institucionalnu i represiju svake vrste, a oni se sada ponašaju daleko gore“, zaključio je Jevtić za GračanicuOnlajn.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva