:

:

TV Most

clock

April 25, 2018   12:05

0

229

Maksimović: Učenici moraju biti marljivi i uporni u svom radu


Vršilac dužnosti direktora Osnovne škole "Knez Lazar" Dragan Maksimović je gostujući u programu Radio Gračanice izrazio nadu i želju da se ovakva vrsta druženja i sklapanja prijateljstva među učenicima nastavi i u budućnosti.


 


“Bilo je lepo videti decu kako se upoznaju i druže. Za tri dana, koliko su učenici boravili kod nas, isplanirali smo da im pokažemo i upoznamo ih sa svime što smo smatrali zanimljivim, značajnim i vrednim posete. Naravno, nastojaćemo da se ovakva druženja nastave, a sada je to tradicija koju ne bi trebalo prekinuti”, rekao je Maksimović.


 


Nastavu u zgradi Osnovne škole "Knez Lazar" u Donjoj Gušterici pohađaju i učenici srednje Medicinske škole i kao i ostale škole na centralnom Kosovu i problem nedostatka prostora je prisutan i primetan.


 


“Možemo reći da se snalazimo sa prostorom kao i ostale škole. Nedostaju nam i kabineti. Imamo kabinet za informatiku i svakako bi bilo dobro da možemo da imamo kabinete i za ostale stručne predmete”, istakao je Maksimović.


 


Ove godine se, prema rečima vd OŠ Knez Lazar Dragana Maksimovića, očekuje veći broj upisanik prvaka.


 


“Trenutno vršimo upis predškolaraca i prvaka. Očekujemo da broj upisanih u narednu školsku godinu bude veći, možda ne znatno, ali svakako veći za razliku od prethodne godine. Napomenuo bih da se maturanti svakodnevno pripremaju za polaganje male mature, i takođe bih istakao da se pored svih pomenutih aktivnosti pronalaze načini i izdvaja vreme i za van nastavne aktivnosti. Naši učenici su redovni na različitim takmičenjima i beleže zavidne rezultate. Istakao bih da su naše učenice na posednjem turniru u futsalu osvojile zlatnu medalju”, rekao je Maksimović.


 


Svojim učenicima vd Dragan Maksimović poručio je da budu vredni, marljivi i uporni u svom radu u školi.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva