:

:

TV Most

Foto: Foto Tanjug

clock

Februar 15, 2017   12:05

0

115

London domaćin dodele MTV EMA nagrada

Prestonica Ujedinjenog Kraljevstva okupiće najveće muzičke zvezde koje će obeležiti ovu godinu na ceremoniji zakazanoj za nedelju, 12. novembar, u „Vembli areni“ uz, kao i obično, prenos uživo na kanalu MTV.

„London je po mnogima muzički epicentar sveta i održavanje MTV EMA 2017. u prestonici UK je ogromna privilegija, ali i prilika“, ističe Dejvid Lin, direktor krovne kompanije MTV-ja „Vijakom internešnl medija netvorks“ (Viacom International Media Networks).

„Događaj poput dodele MTV EMA stvara neverovatan odjek gde god da se održava, a u Londonu će biti deset puta jači“, dodao je Lin.

Gradonačelnik Londona Sadik Kan je istakao da se nakon dve decenije dodela nagrada MTV EMA vraća da ponovo naelektriše najbolji grad na svetu.

„Svi su izgledi da će to biti neverovatno veče upotpunjeno nastupima nekih od vrhunskih izvođača koje prate milioni ljudi. Logično je da London ugosti jedan od najvećih muzičkih događaja na svetu – sa našom neprikosnovenom muzičkom istorijom, velikim brojem talentovanih izvođača i izvrsnim dvoranama, mi smo glavni grad sveta za zabavu. Bilo da ste muzička superzvezda, Londonac ili turista – London je otvoren da vas zabavi“, kazao je Sadik Kan.

Ovo će biti šesti put da se dodela nagrada MTV EMA održava u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prva je organizovana davne 1996, a zatim su usledile one u Edinburgu (2003), Liverpulu (2008), Belfastu (2011) i Glazgovu (2014).
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva