:

:

TV Most

clock

Jun 24, 2017   16:42

0

161

Ljubav, sloga, jedinstvo i tolerancija, neprolazne vrednosti

"U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime starešinstvu i svim građanima islamske veroispovesti na Kosovu i Metohiji i u ostalim delovima Srbije, upućujem najiskrenije čestitke povodom sutrašnjeg velikog verskog praznika Ramazanskog bajrama.

Praznični dani, tradicionalno, šalju jasnu poruku da su ljubav, sloga, jedinstvo i tolerancija, neprolazne vrednosti koje doprinose ličnom i opštem napretku. Negujući te vrednosti kao trajno i večno dobro, na najbolji način ćemo doprineti afirmaciji međuverske i međunacionalne sloge, a razlike među nama ćemo čuvati i negovati kao naše najdragocenije bogatstvo.

I zato, neka nas sve zajedno uzvišeni dani praznika upute na međusobno poštovanje i uvažavanje, i neka nam budu putokaz zbližavanju, dobroti i milosrđu.

Želim vam da predstojeće praznične dane provedete u miru i blagostanju i da ih ispunite dobrim zdravljem i svakom mogućom srećom, a da duhovne poruke velikog praznika budu svima nama dodatni podsticaj za izgradnju bolje budućnosti naše zajedničke države i društva.

Sa željom da radost praznika podelite sa porodicom, prijateljima i komšijama, još jednom vam čestitam Ramazanski bajram", kaže se u čestitki Marka Đurića..

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva