:

:

TV Most

clock

Oktobar 09, 2017   12:05

0

160

Leposavić: Srpska lista glavni faktor održavanja političkog mira


"Neistine koje pokušavaju da plasiraju u javnost, pokušavajući da izazovu tenzije i podelu među Srbima na Kosmetu, i tako skrenu pažnju sa svoje potpune političke dezorijentacije i kriminalnih aktivnosti, jasno pokazuju koliko je za njih nebitan ostanak i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju Srpske liste Leposavić.

"Srpska lista je u Leposaviću je glavni faktor održavanja političkog mira i sigurne budućnosti Srba na ovom prostoru, a građane pozivamo da se suprotstave lažima kriminalnog klana Jablanović, koji na sve moguće načine pokušava da razbije jedinstvo naših građana. U čijem to interesu rade, nije teško zaključiti", stoji izmedju ostalog u saopštenju Srpske liste Leposavić.




Inače, prema informacijama KOSSEV-a, sinoć je oko 2:20, u policijsku stanicu u Leposaviću, došlo  četiri aktivista Partije kosovskih Srba i prijavili da su ih aktivisti Srpske liste napali ispred cafe bara "Džez"., nakon što  su  lepili predizborne plakete.



Policija je izvršila fotografisanje mesta dogadjaja  i alko test,  a pošto su lica  "bila pod dejstvom alkohola",  rečeno im je da po "otrežnjenju" dođu u policijsku stanicu i daju izjave.Policija nije navela nikakve detalje o navodnim počiniocima, a tuzilac je utvrdio da u ovom incidentu nema elemenata krivicnog dela.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva