Vesti
Kozarev:Jeremić kampanjom obmanjivanja dezinformisanja javnosti

13:52, 13.09.2017

|

Izvor: TV Most

Zamenik direkrora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev upozorava da se"Vuk Jeremić i njegovi saradnici ovih dana iz bezobrazluka i neznanja usuđuju da klevetnički analiziraju i kritikuju politiku sadašnje vlasti prema KiM".
"Oni tom kampanjom obmanjivanja i dezinformisanja javnosti, osim što iskrivljuju stvarnost i činjenice, nastoje da se operu od svog zla koje su naneli našoj državi i narodu",smatra on.
"Upravo su Vuk Jeremić, Boris Tadić, Borko Stefanović i njihovi saradnici, podržani od Saše Jankovića i ostalih samozvanih moralnih i intelektualnih džinova, od Međunarodnog suda pravde pogrešno postavljenim pitanjem zatražili savetodavno mišljenje o jednostrano proglašenoj nezavisnosti Kosova. Dobijeni odgovor je, podsetiću, zadao gotovo fatalan udarac svim nastojanjima da se Srbija na međunarodnoj sceni izbori za svoje interese. Upravo ti kibiceri koji danas dobacuju iz prikrajka bili su u samom središtu te diletantske operacije, od koje ni dan-danas ova država ne može da se oporavi" navedeno je u saopštenju Kozareva.

On podseća da su " oni bili na vlasti kada je dijalog o Kosovu i Metohiji izmešten iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju, a Euleks doveden u našu južnu pokrajinu, i tome su kumovali prodajući interese sopstvene države i naroda za malo tapšanja po ramenu i podrške Brisela na izborima".

"Takve moralne i intelektualne gromade bi da imaju imalo srama danas ćutale u mišjoj rupi i nadale se da će im građani zaboraviti učinjena zlodela. Oni, međutim, i dalje rovare protiv sopstvene države i njenih interesa, i postavlja se pitanje za čiji interes rade, jer za sopstvenu državu i narod sigurno ne rade" stoji na kraju saopštenja.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design