:

:

TV Most

clock

Septembar 25, 2017   12:05

0

142

Kozarev: Hodžaj da se pozabavi lažnim humanitarcima


„Enver Hodžaj napada humanitarnu organizaciju koja donira sistem za snabdevanje kiseonikom za mitrovački Kliničko-bolnički centar, u kojem se leče i Srbi i Albanci. Mi smo ponosni na pomoć Ruske humanitarne misije, isto kao što smo ponosni i na pomoć koju našem narodu pruža organizacija Arnoa Gujona, kao i na delatnost Crvenog krsta čiji samoproglašeno Kosovo nije i nikada neće biti član, pa zato Priština i progoni njegove radnike“, objasnio je Kozarev.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju, kako je dodao, ima plodnu saradnju sa brojnim međunarodnim nevladinim organizacijama koje se bave humanitarnim radom. 

Kako dalje stoji u saopštenju, Kozarev kaže da je jasno  da Hodžajeva nervoza proističe iz saznanja da će samoproglašeno Kosovo nastaviti da niže neuspehe pokušavajući da postane član, ne samo Crvenog krsta, već i Uneska, Interpola i drugih značajnih međunarodnih organizacija i institucija. 

„Umesto što širi ničim osnovan strah od ruskih humanitaraca, Hodžaj bi mogao da se pozabavi lažnim humanitarcima koji vrbuju albansku omladinu na Kosovu i Metohiji i odvode je u Siriju i na druga bliskoistočna ratišta“, poručio je Kozarev.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva