:

:

TV Most

clock

April 15, 2018   12:05

0

279

Kozarev: ÄŒinjenice lako proverljive


"ÄŒinjenice u vezi sa odlascima direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića u našu južnu pokrajinu su toliko lako proverljive da je gotovo neverovatno da bi se neko iz NATO-a usudio da izmišljajući fakte javno laže i opravdava nasilje maskiranih bandita Prištine nad golorukim srpskim narodom", navodi se u saopštenju..


Kozarev smatra "da je izjava o navodnom zakasnelom obaveštenju o odlasku Marka Đurića na Kosovo i Metohiju, koju je nekakav neimenovani zvaničnik NATO dao agenciji Beta, ili izmišljena, ili je možda uopšte nije dao neko iz Brisela već izvor iz Donjeg Prekaza". 


U pisanoj korespondenciji u skladu sa Sporazumom o posetama zvaničnika jasno se vidi da je informacija o odlasku Marka Đurića u Kosovsku Mitrovicu upućena u petak, 23. marta, u 9.44 sati prepodne, a ne po završetku radnog vremena, kako tvrdi navodni izvor iz NATO-a. 




"Uostalom, zašto bi neko ko govori istinu bio citiran kao neimenovani izvor, jer anonimni izvor je najčešće eufemizam za laž i spinovanje, a oni koji u ovako osetljivim stvarima sebi dozvoljavaju da zbunjuju javnost isfabrikovanim rekla-kazala informacijama takođe nisu bez krivice", pita Kozarev. 


On ističe da "notornim lažima se ne može prikriti činjenica da je napad na goloruki srpski narod, Marka Đurića i izabrane političke predstavnike Srba sa Kosova i Metohije bio najogoljeniji i ničim izazvan čin nasilja."


"O ulozi NATO-a u tom događaju dovoljno rečito govori slika pripadnika Kfora koji u blizini sale u Kosovskoj Mitrovici, u trenutku kada se događa nasilje, nonšalantno fotografiše, umesto da nasilje sprečava", navodi u saopštenju Kozarev.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva