:

:

TV Most

clock

April 25, 2017   13:03

0

244

Kostić: Nikola primer mlađim generacijama

ÄŒestitavši Nikoli osvojenu titulu, Kostić je poželeo mladom sportisti sa naših prostora još puno osvojenih medalja, kako u nižim tako i na takmičenjima svetskog ranga, navodi se u saopštenju.

„Nikola Kovačević je mlad i perspektivan sportista, što je i dokazao u Austriji, donevši srebrnu medalju sa svetskog šampionata. On treba da bude primer svima nama, najpre mlađim generacijama, kako se treba boriti, ići napred i slediti svoje snove. Ovaj mladi momak je neko ko, pored zdravog života promoviše i našu Gračanicu u svetu. Želim da mu čestitam i poručim da će Opština nastaviti sa pružanjem podrške sportistima, kao i mladima koji žele da se priključe sportskim aktivnostima kako bi postizali rezultate i odvratili se od loših poroka naše svakodnevnice“, rekao je predsednik Kostić.

Iako su pripreme za šampionat u Inzbruku bile naporne, Nikola se trudio da ga ništa ne remeti i postigao je svoj cilj. Od 2.155 prijavljenih takmičara iz svih zemalja sveta, doneo je srebro u Gračanicu.

„Prezadovoljan sam rezultatom, i ovo je jedan korak više u mojoj karijeri. Motivacija je velika i već se pripremam za naredna takmičenja. Protivnik u finalu je bio jak, ali je vicešampionska titula za mene veliki uspeh. Zahvalio bih svima na podršci koju mi pružaju, predsedniku Vladeti Kostiću na nesebičnoj pomoći, kao i svima koji prate moj rad“, kazao je Kovačević.

Pored intenzivnih treninga i podrške trenera Stanisavljevića, uspeh je zagarantovan.

„Ponosan sam na sportiste koji ostvaruju rezultate svojim trudom i radom. Nikola je jedan od njih i pred njim je svetla budućnost“, istakao je trener Slobodan Stanisavljević.

Pripreme za naredno takmičenje, koje će se održati već narednog vikenda u Somboru, uveliko su u toku, a najavljeno je i učestvovanje na šampionatu u Skoplju septembra meseca, navedeno je u saopštenju.

Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva