Vesti
Kostić i Stojanović posetili Prilep i Vitaminku

14:24, 20.05.2015

|

Izvor: Tanjug

Predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić i zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović sa saradnicima boravili su u Prilepu u Makedoniji, gde su posetili pogone fabrike "Vitaminka" i sa rukovodstvom te opštine razgovarali o mogućnostima konkretne saradnje.
Foto: Radio Gračanica
Kako je saopštila danas Informativna služba opštine Gračanica, cilj jučerašnje posete Prilepu i kompaniji za proizvodnju prehrambenih proizvoda "Vitaminka" bila je, prema rečima Kostića, prilika da se sa gradonačelnikom Prilepa Marjanom Risteskim i predstavnicima borda direktora kompanije razmene iskustva i razgovara o mogućnostima konkretne saradnje Prilepa i Gračanice.

Kostić je zahvalio domaćinima na srdačnom prijemu i pozvao rukovodstvo opštine Prilep i fabrike "Vitaminka" da posete Gračanicu, što je gradonačelnik te makedonske opštine prihvatio i obećao da će uskoro doći do uzvratne posete i nastavka razgovora o eventualnoj saradnji.

U delegaciji iz Gračanice, koja je boravila u Prilepu, bili su i zamenik predsednika opštine Gračanica Ljubinko Karadžić i načelnik Kosovskog okruga Srđan Petković.

Prilep je jedna od većih makedonskih opština koja ima oko 80.000 stanovnika, navodi se u saopštenju.
<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design