:

:

TV Most

clock

Decembar 12, 2017   12:05

0

184

Kostić sa mladim kik-bokserima iz Gračanice


Predsednik Kostić je članove kik-boks kluba primio kako bi im čestitao na postignutim uspesima na nedavno održanom internacionalnom turniru „Balkan best fajters“ u Nišu.

Na tom turniru kik-boks klub „Šakal“ iz Gračanice nastupio je sa tri takmičara koji su ostvarili zapažene rezultate. Osvojena je zlatna i srebrna medalja. Danilo Gudžić osvojio je zlatnu, a Marko Ristić srebrnu medalju.

Za sajt opštine Gračanica istakli su da su prezadovoljni rezultatima s obzirom da treniraju tek tri meseca.

„U finalu nisam imao težak zadatak s obzirom da mi je protivnik predao meč. Itekako sam zadovoljan uspehom jer treniram svega tri meseca. Ovo je dobar podstrek za dalji rad i napredovanje. Nadam se da ću učestvovati na turnirima“, kazao je Danilo Gudžić osvajač zlatne medalje.

Trener kluba Slobodan Stanisavljević takođe nije krio zadovoljstvo i opštini Gračanica se zahvalio na podršci koju pruža.

„Ovo je nova grupa momaka, naprorno smo se spremali, vežbali tri meseca i već smo postigli fantastičan uspeh. Toka ne bi bilo da nije podrške lokalne samouprave. Zato smo danas ovde, da predsednika upoznamo sa našim radom i rezultatima i zahvalimo na podršci“, kaže Stanisavljević.

Predsednik opštine Gračanica čestitao im je na ostvarenim rezultatima i istakao da se je lokalna samouprava uvek imala razumevanja za sport i pomagala koliko je mogla.

„Vi ste najzaslužniji za svoje uspehe, ali ovo je uspeh i cele opštine Gračanica koja ima čime da se ponosi.Želimda u narednomperioduvaširezultatibudujošbolji i danas u budućnostiobradujetesajošmedalja“, kazaojeKostićmladimsportistima.

Internacionalni turnir u kik-boksu održan je proteklog vikenda u hali ÄŒair u Nišu, na kojem je učestvovalo preko 600 mladih boraca, navodi se u saopštenju.



 


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva