:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Januar 16, 2015   12:05

0

117

Kostić: Primarni cilj zapošljavanje

Kostić je kazao da mnoga sela na teritoriji opštine Gračnica treba da kroz infrastrukturne projekte menjaju svoj izgled kao i život ljudi u njima, u čemu će, kako je kazao, veliki doprinos imati Regionalni Vodovod čija će izgradnja početi ove godine.

Govoreći o saradnji i poštovanju prava Albanaca na teritoriji opštine Gračanica, Kostić je naveo da svim zajednicama na teritoriji opštine nudi iskrenu saradnju obećavši da će ulagati i u sredine u kojima Albanci čine većinu kao što su sela Kišnica i Ašane.

"Osam godina sam u politici i uvek sam vodio računa o izjavama koje dajem pazeći se da ne povredim tuđa osećanja ali ne dam ni da se moj nacionalni ponos pogazi. Ja se držim toga. Opštinu Gračanica će voditi jedan od kandidata koji dobije najveće poverenje glasača na ovim izborima a ja mogu da kažem onaj koji dobije najveće poverenje Saba s obzirom da u opštini Gračanica preko 90 odsto birača čine Srbi", rekao je Kostić.

Kostić je rekao da je zadovoljan kampanjom koja je održana i ponovio da nisu tačne glasine da su radnici primorani da prisustvuju skupovima Srpske.

Iako su na debatu u Medija centru u ÄŒaglavici pozvani svi kandidati za predsednika oštine Gračanica, pozivu su se odazvali samo Kostić i kandidat Nove partije Kosova Dragiša Mirić, saopštila je Građanska inicijativa Srpska.

Mirić je rekao da će se on potruditi da što vise ljude zaposli i da će učiniti da vise ne bude krađe stoke i traktora po selima Gračanice.

Na predstojećim izborima u Gračanici učestvovaće i kandidat PDS Nenad Rašić i Šaip Beriša iz redova DSK.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva