:

:

TV Most

Foto: Foto TV Most

clock

Januar 17, 2018   11:14

0

245

Kosovska Mitrovica ispratila Olivera Ivanovića


Nepregledna kolona građana iz svih krajeva Kosova i Metohije i centralne Srbije prošla je glavnom mitrovačkom ulicom kroz špalir njegovih sugrađana koji nisu krili tugu i suze.



Ispred sedišta Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" tokom prepodneva se okupio veliki broj ljudi kako bi Ivanovića ispratili na večni počinak.



Okupljenima se obratila njegova saradnica Ksenija Božović.



"Hvala svima koji ste došli da podelite tugu sa nama i hvala onima koji nisu danas sa nama. Mi, njegovi saradnici, kao i porodica, očekujemo od svih, i Beograda, i Prištine, i međunarodne zajednice da pronađe počinioce. Možda će i porodici i nama biti lakše", rekla je potpredsednica Građanske inicijative SDP.



Vladika Teodosije, igumani manastira Banjska i Draganac, Danilo i Ilarion, kao i sveštenstvo, održali su jutros pomen Oliveru Ivanoviću u prostorijama njegove stranke.



 Ivanović će sutra biti sahranjen na Novom groblju u Beogradu.



Oliver Ivanović je ubijen juče ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Nalazi obdukcije su pokazali da je u njega pucano iz pištolja "duga devetka", a pogođen je sa šest hitaca.



 


Izvor: TV Most

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva