:

:

TV Most

Foto: Foto Radio Kosovska Mitrovica

clock

Septembar 25, 2018   15:10

0

354

Kosovska Mitrovica: Hvala Natalija što si nas učinila ponosnim


Na trgu kod spomenika Knezu Lazaru okupilo se mnoštvo sveta kako bi pozdravili našu zlatnu devojku, a zvanično u ime Vlade Republike Srbije, Nataliji je na uspehu čestitao zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev.



„Puno nam je srce što smo danas ovim povodom sa vama.  Mi smo zemlja šampiona, mi smo narod pobednika, mi smo borci a to se posebno odnosi na naš narod na Kosovu i Metohiji.  Kad je bilo najteže, a bilo je i teže nego što je to ovih dana, mi smo gazili napred  kao tim.  Zato mi je drago i posebno zadovoljstvo da prenesem čestitke i direktora Kancelarije Marka Đurića koji je uvek sa vama kao i naš predsednik. Svaka čast Nataliji, svaka čast Natalijinoj Mitrovici“, poručio je Kozarev.



Natalijin trener Marko Božović kaže da svu zahvalnost treba uputiti  devojci koja je sve nas učinila ponosnim.



„ Svu zahvalnost upućujemo Nataliji jer je ona učinila da se ja osećam danas veoma ponosnim. Branila je boje naše zemlje i grada u najboljem svetlu i nadam se da ćeš nas i narednih godina udostojiti da ti organizujemo ovakav prijem“, rekao je trener.



Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić zahvalio je Nataliji što je ulepšala naš grad i dokazala da Mitrovica jeste  na pravom putu.



„Sve što smo svih ovih godina ulagali u sport i mlade ljude, isplatillo se.  Slobodno mogu da kažem da je Kik boks klub 028 iz koga Natalija dolazi, jedan od najskromnijih sportskih klubova u gradu. Traže najmanje para a postižu najbolje rezultate“ rekao je Spirić i dodao da će se ulaganje u sport u Kosovskoj Mitrovici nastaviti.



Zlatnu Nataliju dočekale su ovacije i usklici podrške.



„ Hvala svima koj su bili uz mene kada mi je bilo najteže i kada mi je podrška bila najpotrebnija. Zahvaljujem mojoj porodici, prijateljima, direktoru Trepče i treneru reprezentacije Srđanu Raduloviću, mojoj školi. Hvala svima na podršci i naravno, hvala  najboljem treneru na svetu Marku Božoviću“,  rekla je Natalija.



Podsetimo, Natalija Savić ÄŒupka osvojila je zlatnu medalju na svetskom prvenstvu u kik boksu, održanom u Italiji, u kategoriji lou kik, do 60 kilograma.


Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva