:

:

TV Most

clock

Novembar 13, 2017   12:05

0

226

Koliko je Agrokor potresao region?


Oni će ocenjivati stanje na 7. FMCG konferenciji Fra Arena u Beogradu, nakon potresa koji je izazvao slučaj Agrokor.



Kako je saopštio organizator kojnferencije, kompanija Infoarena, na okruglom stolu na temu "Stanje i perspektive prehrambenog sektora regije", između ostalog, biće reči o uticaju procesa restrukturiranja Agrokora na strategije kompanija i prilikama koje taj proces otvara u regionu, i šansama za uspeh nagodbe koncerna sa poveriocima.



Takođe će biti reči o tome kakav će uticaj imati "novi", restrukturirani Agrokor i "novi igrači" na tržištu na lanac vrednosti po zemljama regiona, šta se može raditi drugačije da bi se ubrzao rast prehrambeno-maloprodajnog sektora, o planovima daljeg širenja, efektima onlajn kanala prodaje na poslovanje...



Konferencija FMCG "Retail and Agribusineš Arena" se tradicionalno organzuje svake godine u četiri regionalna centra - u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu i Ljubljani. U Zagrebu je održana prošle nedelje, a nakon sutrašnjeg skupa u Beogradu, biće organizovana u Sarajevu 30. novembra i u Ljubljani 7. decembra.



Na konferenciji u Beogradu će, među brojnim predstavnicima vodećih preduzeća iz ovog sektora, kako je najavljeno, učestvovati Ivan Šašić, konsultant za prodajnu efikasnost iz kompanije Nielsen Srbija, Drago Munjiza, vlasnik i direktor firme "Jakov Viktor" iz Hrvatske, i drugi.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva