:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Mart 09, 2018   12:05

0

248

Kolege ženama"Trepče" poklonile veče za pamćenje


„Mi živimo u svetu gde su žene, najverovatnije, u malo podredjenom položaju ali se mi trudimo da, pre svega našim ženama, pa i našim koleginicama svaki dan bude lep, da se osećaju slobodno kao supruga, majka, baka...“, rekao je da Duško Dragović, predsednik Sindikata Kombinata „Trepča“.


Biti žena u jednom kombinatu koji se karakteriše kao tipično muški, rekli bi smo, nije nimalo lak zadatak. Ali, u  „Trepči“ žene uživaju apsolutno sva prava i kako kažu nikada nije izostalo uvažavanje i poštovanje od strane njihovih kolega.


„Biti žena u „Trepči“ je veličanstveno. Pored naših kolega i rukovodstva koje nas svakodnevno poštuju, uvažavaju. Ne samo 8. marta već svakodnevo. I srećne smo što smo deo „Trepče““, naglasila je Nevenka Vukčević, šef proizvodnje i flotacije olova cikove rude u Leposaviću.


„Trepča“ je kolektiv gde su žene u svakom pogledu izjednačene sa muškarcima. Rade odgovorne poslove, pruža im se prilika da iskažu svoje znanje i iskustvo. Jedino ne rade u trećoj smeni i teške fizičke poslove, ali su im primanja potpuno identična kao i kod muških kolega.

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva