:

:

TV Most

clock

Jun 20, 2017   12:05

0

120

Ko će se od srpskih političara odazvati pozivu na inauguraciju?

"Ja sam svom snagom podržao predsednika Vučića, bio na svakom mitingu i govorio na četiri skupa. I podržavaću ga i dalje", rekao je Marković za Tanjug koji je najavio da će uskratiti podršku Ani Brnabić u parlamentu.

Pozivu na inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića odazvaće se i lider LDP-a ÄŒedomir Jovanović zato što se, kako kaže, time pokazuje poštovanje prema zemlji.

"Uvek smo se tako ponašali, od Koštunice do Tadića i Nikolića. Svaki drugi gest bi bio znak naše nezrelosti, a ne mera naše opozicione snage", odgovorio je Jovanović na pitanje Tanjuga da li će u petak doći na svečanost u Palatu Srbije.

Lider SRS-a Vojislav Šešelj kaže da nije proveravao da li mu je poziv upućen ali navodi da radikali neće ići na tu svečanost i da su pozvani.

Smatra da je dužnost radikala bila da prisustvuju zakletvi koju je novi predsednik Srbije položio u parlamentu čime je, navodi, i inaugurisan.

"Sve drugo je njihova proslava izbornog uspeha. Pošto smo mi poraženi na izborima, mi ne možemo sa njima da slavimo, mi tugujemo zbog poraza", rekao je Šešelj za Tanjug.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva