:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

April 26, 2018   12:05

0

222

KM: Dan Otvorenih vrata u OŠ "Branko Radičević"


Vidno uzbuđeni, u pratnji vaspitača i roditelja, predškolci su posetili OŠ „Branko Radičević“. Dobrodošlicu su im poželeli stariji drugari i kolektiv škole.



Roditelji budućih đaka nisu imali dilemu u koju će školu upisati svoje mališane.



„Sve je lepo pripremljeno, lepo je predstavljena škola. Meni je ovo treće dete koje upisujem u ovu školu, tako da to govori sve“,kaže mama jednog predškolca.



Kvalitetno obrazovanje i modernizacija škole, OŠ „Branko Radičević“ svrstava u rang najboljih obrazovnih institucija u Srbiji.



„Mi idemo krupnim koracima napred, modernizujemo školu. Prva smo škola na KiM koja ima elektronski dnevnik, bićemo prva škola na KiM koja će imati svoju elektronsku biblioteku, modernizujemo se, pratimo trendove, pratimo dešavanja u Ministarstvu prosvete i trudimo se da budemo među prvima u Srbiji. U Kosovskoj Mitrovici osim OŠ „Branko Radičević“ postoji i OŠ „Sveti Sava“ i  ne želimo da budemo konkurencija, želimo da zajednički radimo, da zajednički upišemo đake i da niko ne ostane bez posla“, istakao je Ivan Zaporožac, direktor škole.



Cilj Otvorenih vrata je da se budući prvaci upoznaju sa uslovima u školi nastavnim kadrom i načinom odvijanja nastave. Narednih 8 godina OŠ „Branko Radičević“ biće njihov drugi dom, a pored obrazovanja naučiće će i neke druge, životne lekcije.


0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva