:

:

TV Most

clock

Maj 24, 2018   12:56

0

211

Kabinet gradonačelnika:Neka se drugi smeju, neko mora i da radi


U narednim nedeljama otvaramo regionalnu deponuju u koju će biti uloženo 5 milona evra


.Nakon 14 godina stagnacije, 2014. godine započeo je razvoj Kosovske Mitrovice i unapređenje životnih i infrastrukturnih uslova u kojima žive Mitrovčani.



U prethodne samo tri godine uspeli smo da renoviramo i opremimo sve obrazovne institucije, od predškolskog, osnovnog, srednjeg, do visoko školskog obrazovanja, uložili smo preko 700.000€ u KBC Kosovska Mitrovica, uposlili više od 300 mladih ljudi, uredili trotoare i uličnu rasvetu, izgradili autobusku stanicu nakon 18 godina, a uskoro se očekuje i završetak izgradnje sportske hale i vatrogasne stanice.

Nažalost to je od nekih medija ostalo neprimećeno.

 Oni su eto, primetili da smo pre par dana započeli aktivnosti u cilju rešavanja problema komunalnog otpada i pokušali da to izvrgnu ruglu javnosti.



Prva faza ovog projekta podrazumevala je postavljanje novih kontejnera i uređenja prostora oko njih.

 Ipak, naši građani su ostali uskraćeni za najvažniju informaciju, koju neki namerno nisu želeli da prenesu, Kosovska Mitrovica će u ovoj godini, nakon 19 godina čekanja, izgraditi regionalnu deponiju u koju će biti uloženo 5 miliona evra, i koja će sa jedne strane rešiti problem komunalnog i medicinskog otpada, a sa druge strane otvoriti desetine radnih mesta.



Bićemo srećni ako svi oni koji su preneli prvu informaciju prenesu i ovo saopštenje, jer građani od svih nas, i političara ali i medija očekuju potpunu informaciju, stoji na kraju saopštenja.


Izvor: TV Most, saopštenje

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva