:

:

TV Most

clock

April 14, 2015   12:05

0

164

K. Mitrovica: Potraga za trojicom osumnjičenih

Hoti je rekao da su tri osobe osumnjičene za dva odvojena incidenta koja su se dogodila u Kosovskoj Mitrovici u noći između nedelje i ponedeljka.

On je dodao da je policija tokom jučerašnjeg dana pretresla par lokacija u Zvečanu i da je potraga za osumnjičenima u toku.

Dvojica mladića srpske nacionalnosti povređena su u pucnjavi u severnom delu Kosovske Mitrovice, zbrinuti su u zdravstvenom centru i nisu životno ugroženi. Incident dogodio oko jednog sata u noći između nedelje i ponedeljka ispred jednog od lokala u ovom gradu.

Dežurni ortoped u mitrovičkoj bolnici doktor Ljubomir Jakšić izjavio je ranije Tanjugu da su primljena dva pacijenta koja su imala povrede nanete vatrenim oružjem - jedan pacijent S.M. (26) operisan je tokom te noći i ima ustrelnu povredu desnog stopala i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Drugi pacijent T.P. (24) povređen je rikošetom.

Oko sat vremena posle ranjavanja mladića, nepoznati napadači pucali su na vozilo Kosovske policije koje je bilo parkirano ispred Zdravstvenog centra u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva